Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2014

Instagram Photo Challenge Susur Galur Shaklee

Sepanjang minggu lepas, Master Hadhatina (generasi ke-4 atas saya) ada organized ala2 instagram photo challenge la..hadiah apa pun saya tak sure tp yg seronoknya sebab ramai2 share gambar masing2 tiap2 hari sepanjang minggu lepas. Setiap hari ada tema berbeza; #on your table
#ootd
#kids
#inspired
#current reading
#food
#night cukup la tema utk seminggu..hehehe So kat sini saya sharekan gambar2 yg saya hashtagkan utk #HADHAPhotoChallenge last week: day1 - #on your table day2 - #ootd  day3 - #kids  day4 - #inspired  day5 - #current reading  day6 - #food  day7 - #night  Seronok jugak join aktiviti2 macam ni. Hopefully lepas ni ada lagi la aktiviti2 seumpama ini utk merapakan lagi ukhwah ahli2 Shaklee di bawah payung didikan yg sama. =D

Top 10 Health Benefits of Garlic

Garlic is one of the most commonly used cooking spices adding aroma and flavor to many food dishes, but it has some impressive health benefits too. The key medicinal ingredient in garlic is allicin, which has antibacterial, antiviral, antifungal and antioxidant properties. In addition, garlic is packed with vitamins and nutrients. Some of these include vitamins A, B, B2 and C, as well as protein, potassium, calcium, zinc, copper, iron, selenium, manganese and many others.

A little garlic every day can go a long way in helping you to protect, as well as boost, your health. To reap the most health benefits from garlic, eat it in its raw state. Cooked garlic loses a significant amount of its medicinal qualities.

Here are the top 10 health benefits of garlic:

1. Lowers Cholesterol LevelStudies have shown that eating 600mg to 900mg of garlic everyday lowers cholesterol level and reduces arterial plaque formation by 5% to 18%. The antioxidant properties in garlic help scavenge harmful free r…

SHAKLEE GARLIC COMPLEX

Garlic Complex Allisin adalah sebatian yang berasal daripada bawang putih dan berfungsi untuk banyak tindakan yang berfaedah.  Allisin tidak terdapat di dalam bawang putih biasa sebaliknya ia dihasilkan apabila bawang putih tersebut dipotong halus atau dihancurkan.  Bawang putih secara tradisinya digunakan untuk melegakan batuk, selsema dan membantu peredaran darah yang baik. *Setiap tablet Garlic Shaklee mengandungi 500mg bawang putih.  Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.Harga Runcit : RM 47.50
Mahukan harga lebih rendah? Jom mendaftar sebagai ahli sekarang dan nikmati pelbagai faedah yg disediakan! 😊😊😊
Sms/whatsapp saya di 012-7106550 utk makluman lanjut.

5 Benefits of Lecithin That We Shouldnt Ignore For The Sake Of Out General Health

There are numerous soy lecithin benefits, such as: 1) Improves brain function. The main nutrient found in soy lecithin is phosphatidylcholine, also known as PC. PC is part of the membrane surrounding your cells and your body breaks it down into choline, which is widely known to be vital for the health of your brain. Choline is especially important for preventing memory loss and, in particular, preventing memory loss from old age. 2) Promotes healthy weight loss. Lecithin hastens the breakdown of fats, aiding the whole process and as a result can boost metabolism. It has been used quite effectively as part of a healthy diet to promote weight loss. Best of all, since it is natural, lecithin allows your body to lose weight properly without relying on drugs that could cause harm in other areas of your health. 3) Lowers cholesterol. The benefits of soy lecithin for lowering cholesterol are well known as it has been used for decades in treating patients with high cholesterol. It contr…

Vita-lea Iron Formula

VITA-LEA IRON FORMULA (HARGA RUNCIT : RM88.75)

Kenali Perbezaan Vita-Lea Shaklee
Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di duniaAsalnya dikenali sebagai “Vitalize-Mineral” dan disingkatkan sebutan kepada “Vita-Min”, dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee.Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea.Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA.Ia diformulasikan secara komprehensif dan sangat seimbangTablet Vita-Lea ini disaluti dengan serbuk nutrisi – spirulinaIa dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks, disebut sebagai “Explo-tab”Ia merupakan tablet multi-vitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia.Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protein unt…

The Benefits of Vitamin C, By Kathleen M. Zelman, MPH, RD, LD

Shaklee Sustained Release Vita-C PlusTM 500 mg
Our body loses vitamin C during everyday activities. Sustained Release Vita-C helps with the continuous replenishment of this vitamin. All natural Sustained Release Vita-C 500mg helps to provide vitamin C as needed. Vitamin C helps to support healthy bones, teeth, gums, as well as the general make-up of the body.

*No artificial flavours, sweeteners, colours, or preservatives added.
Retail Price : RM 92.50
Quantity : 180 tablets
Each tablets contains 500mg of vitamin C, so do your math how long a bottle will last.. =D


Here is an article on benefits of vitamin c, credit to http://www.webmd.com/diet/features/the-benefits-of-vitamin-c
The Benefits of Vitamin CBy
By
WebMD Weight Loss Clinic-Feature Weight Loss Clinic-Feature Reviewed byLouise Chang, MD
Vitamin C is one of the safest and most effective nutrients, experts say. It may not be the cure for the common cold (though it's …