"Buat facial scrub je ke, facial mask tak boleh??"

Semalam ada yang dm tanya saya, "buat scrub je ke, facial mask tak boleh ke?"


Boleh jer..tak de masalah. Ikut creativity korang. Nak buat mask plain camtu je pun boleh, nak campur ngan madu, tomato paste, etc yang manfaat untuk kulit korang la..Kalau ikut "penyakit" budak-budak Shaklee ni, kami suka campur Alfalfa Complex ngan ESP. Gaul sekata pastu buat facial mask..dan hasilnya...jeng jeng jeng!



Kulit akan rasa smooth je, bersih n segar. Kalau rajin buat, kulit nampak makin cerah dan kurang cela. Cuba la..bila lagi! =D

Kalau yang terlebih rajin tu, siap campurkan SR Vita C Plus sekali dalam bancuhan tu. Ada gak campurkan Vita E Complex yang ada ekstrak grape seed oil tu. Jimat sungguh kitorg, makan boleh pakai pun boleh vitamin Shaklee tu..hehehehe

Okey la..sambung lagi next time.
See ya!

#facial #skincare #skincareshakleestyle #facemask #facescrub #alfalfa #esp #shakleerawang

Hubungi saya sekarang untuk info lebih lanjut mengenai cadangan produk Shaklee yang sesuai untuk corak penjagaan kesihatan anda atau pembelian produk Shakalee pilihan anda di : Nurul Liza Jahari Pengedar Bebas Shaklee (ID # 1105924) Whatsapp : 012-7106550 Email : tranilar@gmail.com Atau anda boleh terus follow ig / FB page "Healthbeautycare4u" untuk update yang lebih pantas mengenai promosi terkini atau tips-tips kesihatan yang baik untuk anda. Untuk pembelian produk Shaklee, penghantaran produk adalah melalui COD (untuk area Rawang) dan secara Pos Laju / Gdex ke seluruh Malaysia. Sehingga ke entri seterusnya, jom jaga kesihatan bersama saya dan Shaklee!!

Catatan Popular